Sky Fitness

Ați avut o întâlnire de afaceri obositoare și mult prea lungă? Aveți nevoie să vă liniștiți mintea și să eliberați endorfine?

Aderăm pe deplin la conceptul de “Mens sana in corpore sano”, în consecință, zona dedicată fitness-ului va indeplini pe deplin toate necesitățile individului dinamic contemporan.

Ocupând două nivele, acest areal îsi îndreaptă privirea atât pe forme intensive cât și subtile de fitness, primul nivel găzduind o gamă variată de echipamente în acest sens, cel superior focusându-se pe aerobic și cardio.

Program Clase speciale

Clasele de grup organizate la Sky Fitness au fost structurate pentru a se adresa tuturor celor ce își doresc să facă mișcare, începători sau avansați, având mereu suportul unui instructor profesionist. Pe lângă aparatele și accesoriile de ultima generație, în cadrul orelor de grup vei găsi mereu și motivația de a-ți atinge scopul și de a te autodepăși.

Luni

18:30-  Indoor Cycling – Alexandru Stanescu
Beneficiind de biciclete de înaltă calitate din gama Technogym, clasele de Indoor Cycling din cadrul Sky Fitness sunt gândite special pentru a genera arderea depozitelor de grăsime, adresându-se atât începatorilor cât și celor avansați, celor care doresc să slăbească dar mai ales celor care înțeleg cât de important este să faci mișcare pentru a fi mereu în forma și sănătos.
Profesionalismul antrenorilor combinat cu dorința cursanților de a-și depăși limitele, fac din clasele de Indoor Cycling o adevarată porție de sănătate și bună dispoziție.

Marti

18:00 TOTAL BODY- Luiza Ionescu
Adresându-se celor ce vor mereu mai mult de la corpul lor, clasele de Total Body de la Sky Fitness pun cu adevărat la încercare determinarea cursanților. Se lucrează intens tot corpul prin exerciții ce combină elementele cardio cu cele de forță.  Oboseala și transpirația sunt rapid uitate însă prin starea de bine pe care o veți simți la finalul clasei!

19:00- Indoor Cycling – Alexandru Stanescu

 

Miercuri

18:30 Indoor Cycling – Alexandru Stanescu

19:30 TOTAL BODY  – Luiza Ionescu

Joi

18:00 STEP TONE- Luiza Ionescu
Având la dispoziție steppere cu multiple reglaje, lecțiile de Step Tone de la Sky Fitness  au devenit alegerea perfectă atunci când vine vorba de antrenament aerobic ce folosește  stepul ca element menit să își maximizeze rezultatele. Înveți să-ți coordonezi mișcările, transpiri, zâmbești și îți tonifiezi corpul într-o singură clasă. Recomandat atât începătorilor cât și intermediarilor.
Beneficiile ședințelor de step aerobic: reduc impactul asupra încheieturilor, eliminând accidentările provocate de săriturile repetate și torsiunile periculoase; introduc un ritm de execuție sănătos, potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați;  oferă o slăbire rapidă într-un ritm plăcut; tonifică musculatura șoldurilor, a picioarelor și abdomenului și contribuie la arderea celulitei; întărește muschii fesieri, fundul, coapsele și soldurile.

19:00 Indoor Cycling Alexandru Stanescu

Vineri

18:30  ZUMBA Luiza Ionescu
Se apropie sfârșitul săptămânii dar asta nu reprezintă o scuză pentru a rata lecțiile de Zumba de la Sky Fitness.
Este programul care te va face să uiți de efortul fizic și să te simți bine, datorită faptului că îmbină cu succes, pe muzică ritmată, antrenantă, principii din fitness cu miscari de dansuri latino și internaționale (samba, merengue, salsa, hip hop și reggaeton), asigurând astfel buna dispoziție și generând un antrenament dinamic și captivant.

19:30  DANCE AEROBIC  Luiza Ionescu
A început weekend-ul și cu toții vrem să fim în fomă. Sky Fitness te ajută să îți păstrezi energia și buna dispoziție prin lecțiile de Dance Aerobic. Vei fi ultimul care va părăsi ringul de dans și îți vei impresiona toți prietenii cu noile miscări învățate la clasele noastre.
Atitudinea, zâmbetul larg și cheful de distracție nu reprezintă o condiție pentru participare, dar îți garantăm că  le vei avea din plin la finalul clasei.

Sambata

10:00  BUTT&ABS Luiza Ionescu
Aflat în topul claselor special create pentru tonifiere, exercițiile practicate la clasele de Butt&Abs conturează abdomenul, întăresc fesierii și sporesc flexibilitatea.  Clasele sunt structurate astfel încât să reprezinte o provocare atât pentru începători cât și pentru cei avansați. Mereu cu zâmbetul pe buze antrenorul Sky Fitness  îți va coordona cu atenție mișcările petru a fi sigur că rezultatele obținute sunt exact cele pe care ți le-ai propus.

11:00  Indoor Cycling Alexandru Stanescu

Program

  PENTRU INFORMATII VA RUGAM CONTACTATI RECEPTIA  SKY WELLNESS & SPA SAU SUNATI LA 0729.106.264
PROGRAMUL POATE FI SCHIMBAT FARA O NOTIFICARE PREALABIALA!

Traineri

Luiza Ionescu

Luiza Ionescu

Instructor Fitness – Aerobic
Clase Speciale Total Body si Step Tone

Alexandru Stanescu

Alexandru Stanescu

Instructor Fitness- INDOOR CYCLING

ELENA

Elena

Instructor KHAI-BO/AEROBIC
Clase speciale KHAI-BO/AEROBIC

Galerie foto

CONTACT
close slider

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal implementata de sky-center.ro