Sky Beauty Salon

TUR VIRTUAL
 
Sky Beauty Salon Excelența într-un mediu relaxant si promițător, este crezul care a stat la baza conceperii salonului nostru de infrumusețare Sky Blue Beauty Salon. Cu un personal mai mult decât competent atât profesional cât și artistic, echipament de ultimă generație, design interior unic care emană armonie, suntem pregătiți să transformăm frumusetea în artă, punând totuși accent pe naturalețea “operelor” noastre. La Sky Blue Beauty Salon beneficiezi de ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ PERSONALIZATĂ PENTRU un PĂR PERFECT Descoperă acum noul tratament Power Mix!

Servicii

POWERMIX ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ PERSONALIZATĂ PENTRU PĂR PERFECT CU EXPERTUL DIN SALON ZI DE ZI Primele măști personalizate în salon cu o concentraţie ridicată de ingrediente pure şi fresh, mixate instant pentru transformarea imediată a părului. Întreaba expertul din salon cum poți adauga un plus de îngrijire părului tău. Cu produsele Loreal, Power mix, instantaneu parul este perfecționat cu strălucire și suplețe de neegalat. SERVICII OFERITE • Tratamente personalizate și preparate instant pentru îngrijirea părului în salon. • Concentraţie a celor mai puternice și pure ingrediente. • Produse şi servicii profesionale atestate în 14 centre de evaluare. • Formule create cu tehnologiile exclusive ale laboratoarelor de cercetare L’Oréal pentru metamorfoza instantanee a fibrei capilare • Ambalaj cu impact redus asupra mediului: -58 tone de plastic/an REZULTATE POWERMIX pentru păr vopsit – strălucire instantanee cu A-OX. POWERMIX pentru păr nedisciplinat – netezire instantanee cu aminoacizi & proteină din grâu. POWERMIX pentru păr deteriorat – restructurare instantanee cu acid lactic & ionene G . POWERMIX pentru păr uscat – hrănire intensă cu glicerină & cocos.
 
  STEAMPOD Descoperă primul sistem de netezire a părului pe bază de abur! Ultra-rezistență, ultra-rapiditate, ultra-îngrijire! Primul sistem de netezire a părului pe bază de abur de la L’Oreal Professionnel. ULTRA-EFICIENȚĂ, ULTRA-RAPIDITATE, ULTRA-ÎNGRIJIRE Puterea de netezire a unui instrument cu flux continuu de abur, asociată cu acțiunea de reparare profundă a gamei de produse îmbogățite cu pro-keratină. • Păr reparat în profunzime, vârfuri mult mai disciplinate. • Stralucire de oglindă, fluiditate și suplețe a părului. Tehnologie:Puterea de netezire a unui instrument cu flux continuu de abur, asociată cu acțiunea de reparare profundă a gamei de produse îmbogățite cu pro-keratină. Rezultat • O singură trecere cu Steampod peste fiecare șuviță asigură minim 3 zile de netezire Coafura Tuns scurt Tuns mediu Tuns lung Tuns breton varfuri Tuns întreținere Ritual Spălare -tratament Spălare normală Ritual Extra după vopsit Colorare Deoarece culoarea părului este unul din atributele cele mai importante în exprimarea personalității tale, îți punem la dispoziție o gamă variată de produse, pentru servicii personalizate, care să-ți pună în valoare frumusețea. Colorare permanentă clasică, ce are în compoziție amoniac. Colorare permanentă revoluționară, bazată pe tehnologia ODS (Oil Delivery System) Colorare ton-pe-ton, pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală Colorare radacină Colorare păr scurt Colorare păr mediu Colorare păr lung Nuanțare Baleaj Ombre Tratament decapaj scurt Tratament decapaj mediu Tratament decapaj lung Coafat perie scurt Coafat perie mediu Coafat perie lung Coafat placă scurt Coafat placă mediu Coafat placă lung Coafura ocazie Coafat(intreținere) extensii Coafat nunți  – WEDDING HAIRSTYLE Program Luni – Vineri : 10:00 – 19:00 Sambata si Duminica: INCHIS Programări la: 0729106264 wellness.beauty@skybluehotel.ro
Powermix
 
 
 
  Sky Beauty Salon 5 Sky Beauty Salon 4

Echipa

Valentina Chirita

Valentina Chirita

Galerie foto

Sky Beauty Salon