OUTDOOR

Sky Center este un concept exclusivist gândit să ofere o întreagă gamă de servicii de lux destinate clienților pentru care timpul este extrem de prețios. În întregul său, Sky Center întrunește servicii și dotări complete: wellness & spa hotel, hamam, salină artificială, săli de conferințe și întâlniri de afaceri, restaurant, club, sală de fitness, Salon de înfrumusețare, K&D shopping gallery, bowling, biliard, piscină de dimensiuni olimpice. Atenția la detalii ne evidențiază pe piață  și ne recomandă pentru a vă oferi o expență intensă și completă!

Teren de tenis

Pentru că “Tennis is best played, than watched.”, dispunem de un teren de tenis în aer liber, oferindu-vă posibilitatea de a vă îmbunătăți stilul de joc. Dotări: nocturnă, gazon artificial proiectat pentru a rezista situațiilor de trafic ridicat.

Programul Terenului de tenis

Luni – Duminica 09:00 – 17:00 Nocturna 17:00 – 24:00
Tenis 

Loc de joacă

OutdoorFie că va fi o petrecere aniversară la locul de joacă sau la piscina specială pentru copii, vă asigurăm ca veți petrece o zi minunată. Animație, modelat baloane, face painting, tobogane, leagăne, petreceri pentru copii în aer liber.

Galerie foto