OUTDOOR

Sky Center este un concept exclusivist gândit să ofere o întreagă gamă de servicii de lux destinate clienților pentru care timpul este extrem de prețios. În întregul său, Sky Center întrunește servicii și dotări complete: wellness & spa hotel, hamam, salină artificială, săli de conferințe și întâlniri de afaceri, restaurant, club, sală de fitness, Salon de înfrumusețare, K&D shopping gallery, bowling, biliard, piscină de dimensiuni olimpice.

Atenția la detalii ne evidențiază pe piață  și ne recomandă pentru a vă oferi o expență intensă și completă!

Teren de tenis


Pentru că “Tennis is best played, than watched.”, dispunem de un teren de tenis în aer liber, oferindu-vă posibilitatea de a vă îmbunătăți stilul de joc. Dotări: nocturnă, gazon artificial proiectat pentru a rezista situațiilor de trafic ridicat.

Programul Terenului de tenis

Luni – Duminica 09:00 – 17:00

Nocturna 17:00 – 24:00


Tenis 

Loc de joacă

OutdoorFie că va fi o petrecere aniversară la locul de joacă sau la piscina specială pentru copii, vă asigurăm ca veți petrece o zi minunată.

Animație, modelat baloane, face painting, tobogane, leagăne, petreceri pentru copii în aer liber.

Inchiriere Limuzine

Sky LimoSky Center vă pune la dispoziție 2 tipuri de limuzine pentru confortul și bună starea dvs.

Limuzina Hummer H3, cu capacitate 10 locuri, Limuzina Ford, capacitate 10 locuri.
Va asiguram o ambianță unică, momente rafinate, șofer, șampanie și muzica ideală pentru o seară romantică de neuitat sau o atmosferă relaxantă pentru o călătorie de afaceri. Putem alcătui o ofertă personalizată pentru orice solicitare de închiriere limuzină.

Adresa: Str. Principala, Nr. 1, Paulestii Noi, Prahova
Telefon: +(40) 733 831 403
Telefon: +(40) 372 726 066
Email: marketing@sky-center.com

Galerie foto