Într-un cadru feeric, unde atmosfera și cultura mediteraneană, activitățile în aer liber și serviciile premium oferă ambianța ideală pentru un sejur complet, departe de stresul și agitația oferite de o metropolă în continuă ascensiune, se află Sky Center, un complex exclusivist care îndeplinește cele mai înalte standarde ale ospitalității europene.

Amplasat strategic în zona suburbană a municipiului Ploiești, Sky Center îmbină avantajele unui mediu natural, transformat într-o oază de liniște și de relaxare, cu eleganța și rafinamentul unui stil arhitectural modern. Cu acces rapid către DN1 și numeroase centre urbane și turistice, Sky Center le asigură oaspeților oportunitatea de surprinde atât candoarea rustică și farmecul tradițiilor locale, cât și importanța istorică a împrejurimilor.

Inovația și unicitatea ce definesc Sky Center sunt regăsite în facilitățile puse la dispoziția oaspeților, care au posibilitatea de a beneficia de un ansamblu diversificat de servicii de lux: wellness & spa, salină artificială, sală de fitness, salon de înfrumusețare, K&D shopping gallery, bowling, biliard, snooker, piscină de dimensiuni olimpice, săli de conferințe, club, restaurant.