Remy Martin XO

Remy Martin XO

Descriere: Strugurii din care este obținut acest cognac provin din zona Champagne, situat în inima regiunii Cognac, 85 % din zona Grande Champagne, 15 % din zona Petite Champagne.
Remy Martin XO este un amestec de arome opulente și textură de catifea cu note bogate și onctuoase de smochine, prune și iasomie
Culoare: Mahon
Arome: Arome de fructe coapte la sfârșit de vară – prune, smochine și portocale
îmbinate cu note florale de iasomie și iris și note de scorțișoară și alune.
Textura: Catifelată
Finish: Bogat și persistent, catifelat


Chivas 100 Cask

Chivas 100 Cask Chivas Royal Salute 100

Cask este rezultatul îmbinării a 100 de butoaie de whisky cu vechimi cuprinse între 22 si 40 de ani, provenind din vechea rezervă a fraților Chivas. Colin Scott, Master Blender, garantează stilul acestui blend, care se înscrie în rândul whisky-urilor Royal Salute, ca puternic și elegant. Mulțumită vârstei, Royal Salute 100 Cask este bogat în arome de prună, migdală și vanilie, echilibrate fin de esențe de stejar.



sticla-pahar

Sauvignon Blanc Special Reserve Mosia de la Tohani

Vin proaspat cu o culoare galben lamaie de intensitate medie, luminos, cu arome de: mere, pere coapte. Pe langa fructe, nasul se deschide in note florale intense. Gasim un gust catifelat, proaspat si racoros. Se poate asocia culinar cu branza proaspata de capra, pui cu sos de lamaie i capere, stridii cu otet, ulei sau sos cocktail.

Producator: Domeniile Tohani
An: 2013
Zona: 7 Coline Tohani, Dealu Mare, Romania
Culoare: Alb
Soi strugure: Sauvignon Blanc
Volum alcool: 13.5 %
Particularitati vie: Productie din vie tanara, 10 tone/ha, struguri culesi la maturitate deplina
Vinificatie: Strugurii sunt culesi manual, fiind apoi selectați cu atentie pe mesele de sortare.Macerarea la rece a boabelor de struguri are loc pentru 24 ore dupa care mustul este fermentat la rece 15-20 zile la temperatura controlata
13-14°C .Fermentatia alcoolica cu adaos de drojdii selectionate, activatori si enzime selectionate.
Vinificator: Albertus van der Merwe, Marin Ion
Temperature de servire: 10°/12°C

 Descarcă meniul

CONTACT