REZERVARI

Sky Grand Ballroom

Cu o arhitectură deosebită, un design de excepție, finisaje la cele mai înalte standarde și o echipă de profesioniști, Grand Ballroom este o locație concepută pentru organizarea evenimentelor cu adevărat memorabile. Intâlniri corporate elegante, baluri studentesti, evenimente private, expoziții, conferințe, training-uri, evenimente corporate, team building-uri și multe alte evenimente care se pot organiza într-un decor elegant.

Grand Ballroom este o locație pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate. Meniuri fixe sau personalizate, ring de dans si scenă pentru formație, arcadă si stâlpișori. Manager Coordonator de evenimente dedicat să asiste pe tot parcursul evenimentului, personal servire.

Alege-i pe cei mai buni pentru evenimentele memorabile din viata ta. Evenimente de top alaturi de noi.

Cu o suprafață totală de 800 mp., capacitate conferințe 600 persoane, sala principală poate fi divizată în două săli mai mici printr-un perete mobil, care izolează perfect din punct de vedere fonic:
Sala Sky1: minim 120 persoane max: 190 persoane
Sala Sky2: minim 150 persoane max 240 persoane


Sky Grand Ballroom 26

Sky 2
Sky 1

Sky Center dispune de doua  sali noi pentru evenimente restranse:
Sala Sky3: minim 50 persoane max 100 persoane
Sala Sky4: minim 70 persoane max: 100 persoane

Sala Sky3

Sky 3

Slala Sky4

Sky 4

Fie ca este vorba de organizarea unei eveniment corporate sau eveniment privat, sala Sky 3 si sala Sky 4 dispune de toate resursele necesare pentru realizarea oricarui tip de eveniment. Cu o capacitate maxima de 100 de persoane fiecare, salile sunt situate la etajul 1 al complexului Sky Center, langa magazinul K&D London.

Veti fi uimiti de design-ul de exceptie si eleganta salilor, dar si de atmosfera luminoasa si primitoare creata de lumina ambientala cat si de cea naturala. Salile dispun de mese rotunde si scaune create cu un design special care nu necesita o alta decorare, garderoba si bai spatioase, iluminate cu candelabre. Una dintre sali va fi cu siguranta preferata multora, pentru ca are acces la o terasa suspendata in aer liber.

Indiferent de amploarea sau de tipul evenimentului pe care doresti sa il organizezi, restaurantele Sky iti ofera solutia perfecta, cu mai multe spatii cochete, intime, intr-o locatie fabuloasa.

Meniurile Sky sunt compuse din preparate de exceptie, piese alese cu grija de catre cei mai mari bucatari, maestrii incontestabili in arta culinara.

Alege una dintre salile de evenimente Grand Ballroom si vei avea un eveniment reusit datorită profesionalismului, seriozității și flexibilității oferite de echipa noastra.


Beneficii Adiționale

  • Sistem sunet pentru conferințe
  • Microfon
  • Sistem de proiecție

  • Flipchart
  • Conexiune wifi

Eleganta, profesionalism, ambient placut, posibilitatea alegerii meniului dorit.

Petreceri corporate

Petreceri corporate în incinta locației clientului

Vă oferim servicii personalizate în funcție de cerințele companiei: servicii de catering, divertisment, concursuri adulți și copii, artificii, band live, DJ, MC, sonorizare, scenă, lumini si multe altele.

Investiția în petreceri corporate este o investiție în echipă.

Inchiriere Limuzine

Sky Limo

Sky Center vă pune la dispoziție 2 tipuri de limuzine pentru confortul și bună starea dvs.

Limuzina Hummer H3, cu capacitate 10 locuri, Limuzina Ford, capacitate 10 locuri.
Va asigurăm o ambianță unică, momente rafinate, șofer, șampanie și muzica ideală pentru o seară romantică de neuitat sau o atmosferă relaxantă pentru o călătorie de afaceri. Putem alcătui o ofertă personalizată pentru orice solicitare de închiriere limuzină.


Adresa: Str. Principala, Nr. 1, Paulestii Noi, Prahova
Telefon: +(40) 733 831 403
Telefon: +(40) 372 726 066
Email: marketing@sky-center.com

Galerie foto

Galerie video

Formular de contact


[recaptcha]

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal implementata de sky-center.ro
CONTACT
close slider

[recaptcha]

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal implementata de sky-center.ro